Kontorsstäd Malmö

Då alla kontor är olika i storlek, personalantal, verksamhet m.m. så anpassar vi vår städning och våra metoder helt efter det. Allt arbete anpassas efter det kunden eftersöker, utifrån de önskemål och behov som finns.

Ni väljer själva hur ofta vi ska komma och städa ert kontor. Det kan vara allt från varje dag till en gång i månaden, det är som sagt ert behov som avgör detta. Dessutom kan det variera beroende på vilka ytor som ska städas, olika ytor har olika behov av städning olika ofta. Vi kan städa hela kontoret, samtliga ytor, eller särskilda ytor.

Arrie Städ och Konsult arbetar utifrån timmar eller fasta avtal. Tydliga arbetsbeskrivningar skrivs för att du som kund ska veta vad du har köpt och när du valt att få det gjort. Med arbetet är vi aktiva i Malmö och dess omnejd.

Vi erbjuder tvättning/rengöring av era textila mattor och stolar. Givetvis har vi de maskiner som krävs för samtliga ytor och material på ett kontor. Förutom detta kan vi även leverera allt förbrukning- och kontorsmaterial till er. Om behovet finns kan vi även sköta blommor, kaffemaskiner, post, fruktkorgar med mera samt viss fastighetsskötsel. Som sagt anpassar vi hjälpen utifrån de önskemål som ni har på ert kontor.